maanantai 18. heinäkuuta 2011

Agia ja kuviakin vielä kaupan päälle.

Viime viikolla kisattiin maanantaina Purinalla Saviojan radalle, joka oli ihan mukava. Omalle kohdalle sattui ahaa-elämys kepeillä, että ei tota jätkää pidä tassusta pitäen viedä siihen ekaan väliin. Ihan hyvin hakee ne itsekin. (Lisäksi testasin tätä myös treeneissä: hyvin bongaa ne paikaltaan lähetettynä viidenkin metrin päästä. On se niin pätevä. Nyt vaan enää lisää matkaa ja häiriötä).
Tässä linkki muutamaan Pätysen Jukan otokseen: Hetki ennen teräsmiesloikkaa ja täältä tullaan loppusuora. Muuten ei siis radassa mitään vikaa, mutta puomin alastulo ohitettiin taas taidokkaasti. Muuten olis ollut aikakin ihan hyvä. Tällä suorituksella pääsi kuitenkin toiselle sijalle ja kotiin kannettiin taas mehevä palkintokassi, jossa oli ohjaajallekin hikinauhoja tuskan hikeä varten sekä lakuja.

Tiistaina treenattiin Sporttiksessa radan pätkää ja Papuunkin saadaan ihan kivasti vauhtia. Reimalla taas meno päällä ja työstettiin kontakteja oikein urakalla. Joku välähdys siellä on käynyt ja sitä saatiin vahvistettua pallon heitolla ja onneksi nyt tarjoaa sitten liimautumista kontaktille. Jopa välillä niin hyvin, ettei meinaa poistua. Katotaas miten tän kanssa käy kisoissa. Sanoisin, että 10 000 toistosta on jäljellä vielä 9 956 ennen kuin voi sanoa, että se on takaraivossa tuolla ötökällä.

Keskiviikkona käytiin omatoimisesti tekemässä tekniikkatreeniä molempien kanssa. Hölmönä unohdin tarkemmat ohjeet kotiin. No onneksi sentään muistin mitat, mutta toistot jäivät vähäisiksi. Tosin kolisikin kyllä tosi paljon, joten varmaan ihan hyvä niin, ettei paljoa hinkattu. Taas tehtiin Reimalle kontaktia ja jäljellä enää varmaan sitten 9936 toistoa.

Viikonloput koirat makkaraleireili ja viettivät varsin mukavaa rivarielämää. Kotiin tuli lauantaina varsin väsyneitä ja ehkä hieman pulleitakin poikia.

Maanantaina otettiin taas uusi tekniikkapläjäys. Tällä kertaa molemmille 3x4 setti perussarjaa ja set pointtia, kun muistettiin ne ohjeetkin. Molemmilta jäi lähtöön komeat ponnistuskuopat, joten kai ne sitä takapäätään käyttää. Sp:ssä hyppäävät aika lähelle speedpumppia, joten pitää varmaan kokeilla vähän kasvattaa matkaa, että hyppäisivät keskemmäksi. Kumpikin keskittyi hienosti kuitenkin tekemiseen. Papun jalkoja pitää muistaa korjata, kun meinaavat levähtää. Perussarjassa mentiin jo paremmin koottuna eikä rimat kolisseet niin paljon. 2. ja 3. rimat taisivat muutaman kerran tulla alas ja pientä kolinaa muutamalla toistolla, mutta muuten oli varsin tyylipuhdasta toimintaa. Papulla pysyy paremmin paketti kasassa, mutta se nyt on muutenkin tarkempi tekemisistään. Reimalle loppuun taas kontakteja eli nyt mennään jossain 9913:ssä.

Loppuun muutama kuva hyppytekniikka kurssilta:

Täältä tullaan! Selkä hieman notkolla, mutta etutassut varsin sievästi.

Ja lopussa kana saa kyytiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti