keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Treeniä ja touhuja

Tekniikkaa on tehty. Tiistaina jäi epähuomiossa perussarjassa kolme viimeistä estettä 20 cm:n, mikä oli Reimalle liikaa eli palattiin 15. Niillä teki sarjan ihan kivasti ja kasvatettiin sarjan pituutta yhdellä esteellä 6:een. Hyvin tuo niitä meni.

Papulle samaa hommaa ja muuttui jänikseksi 15sta, joten palattiin tilanteeseen, jossa rimat on kenollaan, jolloin etenikin taas ihan hyvin ja tasaisesti. Meno oli siis huomattavasti vaivattomamman näköistä.
Set pointista en oikein osaa sanoa mitään. Jotain siinäkin vähän varioitiin ja hyppy alkoi näyttämään paremmalta. Sitkeästi siis lisää treeniä.

Muuten tiistaina haettiin Papua ja palloa pois putkesta, kun se nyt on niin hieno aarre, että piiloon pitää karauttaa. Reima oli ärsyttävä itsensä ja lisäsi vielä ohjaajan kierroksia hajoittamalla boksinsa autossa. Vetoketju päreiksi ja päätykangasta palkeenkielelle. Kyllä kiehutti. Onneksi ei kuitenkaan päässyt boksista pois ja karkaamaan autosta. Tarkkana täytyy tän kanssa olla, ettei opi tuota taitoa tuon paremmin. Haluaisin uskoa, että yhden kerran yritykseksi jäi, kun ei johtanut mihinkään.

Kontaktitreenauksessa on päästy Reiman kanssa öpaut lukuun 9894. Ihan hyviä mahtuu joukkoon, mutta kovasti tuppaa aina ne parit ekat kuitenkin unohtamaan. Pidemmällä odotusajalla saattaa myös herpaantua ja tulla pois omia aikojaan. Papu taas vetää heti maihin, kun ohjaajan vauhti pysähtyy. On se aika söpö yrittäessään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti