sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Lisää aksaa

Suuntana oli tänään ojanko ja Ritva Herralan radat.

1.rata: Kiva rata, joskin jotakin ansapaikkoja. Kepeille sujahti aikalailla täydestä vauhdista, kun kerran putkesta tuli. Kontakti tuli kaikki kohtuullisesti. Tosin ei taaskaan puhettakaan, että pysähtyi. Siitä johtuen tulikin mulle jäätyminen keinun jälkeen, kun tuli sieltä niin vauhdilla ja meinasi mennä seuraavan esteen ohi. Se saatin kuitenkin pelastettua, mutta seuraavalla lähti sitten käsistä. Tai oikeastaan jyräsin itse päälle, kun oli tarkoitus takaaleikata. Kiltti koira väistää ja ajautuu esteen toiselle puolen. No näin, että tuomarin käsi nousi ja siihen jäi sitten sen kummemmat kalastelut suorittamaan estettä oikeinpäin. Jatkettiin matkaan kuitenkin ihan kisanomaisesti. Puomillakin jopa reagoi käskytykseen ja hiljensi. Hienosti ohi putkiansan ja loppusuoralle, joka oli vaikea. Siis Reimalle. 7 metrin välit ja pelkkää suoraa. Ei meinaa sitten millään osua askeleet kohdalleen. Hyllyhän se oli, mutta lapussa oli aika merkattuna. Reilut kaksi sekuntia meni ali ihanneajan.

2.rata: Melkeistä sama rata, mutta takaperin. Alussa oli mahis tunke koira putken sijaan puomille, mutta mehän ei siihen lankaan menty. Puomilta tultiin sitten taas teräsmiehenä koskematta kontaktiin. Plääh. Matka jatkui tästä huolimatta ja varsin sujuvaa rataa tehtiinkin sitten. 5 vp, ja -10,13. Kisan nopein aika, mutta näköjään tarkkuutta ja nopeutta ei voi saada samaan pakettiin.

Kehitettävää:
  • Kontaktit. Taidan siirtyä siihen, että kisoissa homma loppuu, jos ei mennä niin kuin on sovittu. Muutenkin taidetaan nyt treenata pysymistä ja vapautuksia tarkemmin.
  • Suorat, etäisyyden arviointi kuntoon ja se, että malttaa tulla nätisti suoran, vaikka olisinkin vasta kolmannen esteen takana.
Hyvää:
  • Rauhottui nyt lähtöön ihan kivasti. Vielä vähän vikuroi, kun ottaa pantaa pois.
  • Kepeille sisään oikein kovasta vauhdista.
  • Ohjaus oli kevyttä ja irtosi hyvin. Jopa katsomosta kehuttiin rauhallista ja sujuvaa ohjausta.
  • Eipä se kovin paljoa tainnut tänään metelöidäkään eli keskittyi tekemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti