torstai 21. helmikuuta 2013

Suunta muuttuu

Meinaan meidän tavoitteet tällä vuodelle ottivatkin taas täyskäännöksen viikonlopun agikisojen ja aluevalmennuksen jälkeen. No kisat meni ihan mukavasti, mutta masennus iskee taas siitä, etteivät ne ajat riitä. Ekalla radalla Reima oli aika tahmainen, mutta olisi voinut olla hiekkapohjastakin johtuvaa. Yliaikaa reilu 2 sekkaa.
Tokalla radalla irtosi oikein hienosti 10 metrin päässä olevaan renkaaseen yllättäen ja pyytämättä. Joo-joo, enhän mä siinä ohjannut. Tai en kerinnyt, kun rynni A:n niin vauhdilla alas ja 90 asteen käännös kepeille oli mahdottomuus siinä vaiheessa. 
Kolmannella radalla 5 vp A:n alastulosta, kun loikkasi. Keinu ihan kamala, mutta kuin ihmeen kaupalla puomilla kuunteli käskytystä ja teki hienon stopin. Kontakteja pitää siis muistutella uudelleen taas ja keinu rakentaa uudelleen. Keinulla alkaa painaa kynsiä pintaan ja ponnistamaan, kun pää lähtee menemään alas eikä todellakaan ole keinun päässä. Siinäpä sitä sitten projektia ratkottavaksi.

Sunnuntaina oli aluevalmennus oli Vuokkosilla ja Papukin pääsi mukaan. Mulla on ihan oma papu-vaihde, jolloin hipsutellaan ja ollaan varovaisia. Ei ihme ettei koirakaan liiku. Koska unohdin sanoa, ettei Papulle voi heittää palloa ilman narua, niin sitten pääsin itsekin ryömimään putkeen, johon se menee jemmaamaan saalistaan. Eli pitää sille virittää lelu megapitkällä narulla, jotta voi palkkailla irtoamisista. Hirmu kivasti mentiin radan pätkää kyllä. Toisella kierroksella mentiin jo reippasti ja ihan kivalta tuntui. Voi olla, että setämies pääsee kohta kokeilemaan kisaratojakin.

Reima meni myös kivasti ja treenilistalle tuli putkien pimeät kulmat sekä tietty se keinu. 35 cm este oli ihan mahdottomuus ja painui sitä ennen supermatalalle ja hidasti vauhtia, vaikka este oli ihan suorassa linjassa eikä kääntymistä tarvittu. Lisää treeniä siihen ponnistamiseen. Tämä nyt oli ehkä yksi vaikuttava tekijä kuten kisavauhtikin, joten tämän vuoden tavoitteet Reiman kanssa on tokon puolella. Muutenkin Lentsun MM-leiri osuu yksiin agi-SM:n kanssa, joten valinta on helppo, eli tokoon mennään. Etenkin, kun Lentsu diagnosoi Reiman mini-bc:ksi tokohaasteissa. Tyyppi, kun on fiksoitunut noutoon ja niin hyvää  lelua ei meinaa ollakaan, joka kannattais vaihtaa kapulaan. Muutenkin noutoon ja vaikkapa ruutuunkin lähetettäessä valuu alas kuin paimen. Hupsu se on.

Tänään Niinun treeneissä mua koitettiin vakuuttaa, että hyppy on parantunut, mutta enpä tiedä. Hitaalta se taas tuntui kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti