maanantai 4. helmikuuta 2013

Tokoa ja agilityä

Perjantaina aksattiin, molemmat hyvin reippaita ja kivalla tuulella. Papu teki hienoa  pätkää ja ainakin sporttikoirahalli on hyväksytty paikka Papun mielessä. Ojankoa se vielä miettii. 

Reimalla myös kivaa ja tehtiin radan pätkää sekä paikalta hyppyä. Hyvin ponnasi ja keskittyi. Siitä se lähtee. Hyvin irtoili myöskin ja kepitkin menee itsenäisesti lähettäen jo aikamoisen matkan päästä. 

Sunnuntaina tokoiltiin Annan kanssa. Molemmat teki ruutua hyvällä sykkeellä. Papukin innostui leluun, mikä oli pienoinen yllätys. Papulla melkein parempi vauhti kuin Reimalla, joka alkoi välillä vähän ennakoimaan, kun ruudussa ei ollutkaan lelua valmiina. Reimalle lisäksi noutoa tuoden, jossa oli pieniä alkuongelmia, koska apparin antama kapula ei kelvannut, kun vähän ihmetytti koko homma. No Kapulakin saatiin koiran matkaan viimein ja hyvinhän se sieltä paukkasi tulemaan luokse. Tosin pallo ei ollut ollenkaan niin hyvä kuin kapula, joten vaihdettiin sitten nameihin. Siitä se lähtee sen hallitun pidon rakentaminen. Luovutus sitten asia erikseen, mutta metallilla menee ihan hyvin eikä sitä kapulaa kyllä pure. Ehkä pitäis vaan tehdä metallilla muutenkin, jos se jäisi sitten selkärankaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti