maanantai 11. helmikuuta 2013

Vesijuoksija

Yllättäen ja pyytämättä Reimasta tuli tänään vesijuoksija. Fyssarille mentiin ja ei vissiin ollut ylhäällä ettei se homma kovin hyvin mennyt viimeksi. Mutta haittaako tuo, nyt kokeiltiin uudemman kerran. Ihan eri meininki kuin viimeksi, jolloin takajalkojen käyttö unohtui täysin. Nyt mentiin eikä meinattu. Mallikelpoisesti pisti alusta alkaen tassua toisen eteen ja veti pätkät hienosti hölkätenkin. Ekan juoksuspurtin jälkeen tosin pieni kolhu itsetuntoon, kun unohti sitten liikuttaa niitä jalkoja, kun vauhti hidastui ja sitten tuli törmäys takalaitaan. Koira hetkeksi meni ihan varuilleen ja silloinhan niiataan polvista, joten aikamoinen työ oli sitten pitää pää pinnalla. No namilla nostettiin taas jaloilleen ja jatkettiin hommia. Nousihan se häntäkin sitten taas pystyyn.

Perslihaksia oli tullut lisää ja body jämäköitynyt. Ristikkäiset ei edelleenkään toimi kauhean hyvin, vaan menee mutkalle, joten sitä pitää tehdä lisää, mutta muuten on ihan mallikkaassa kunnossa. Joku kipupiste löytyi keskiselästä, mutta sitäkin saatiin hierottua auki. 

Vaaka näytti kilon enemmän kuin viimeksi, mutta karvojen lähdön jälkeen meillä olikin vinttikoira, joten ei ihme, ettei silloin ollut lihaksiakaan niin paljoa. Läskiähän tuosta ei saa tekemälläkään, kun se kuluttaa kyllä kaiken minkä syökin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti