tiistai 29. heinäkuuta 2014

Huh hellettä!

Vähän on ollut nyt vähissä treenaamiset, kun lämpöä pukkaa vähän liiankin kanssa. Tänään kuitenkin treenittiin, kun oli hippasen viileämpää, taivas pilvessä ja yllättäen ja pyytämättä remppajamppakin herätti aamulla. 

Repe teki voivottelua, joskin kokeilin merkkiä ja ruutua. No tyyppi vetäs heti evl-ruudun merkkeineen täydellisesti. Tehtiin myös noutoa ja se meinas olla aluksi vähän hakusessa. En tiedä oliko tää kuumuus vai mikä, mutta kapula ei meinannut kiinnostaa. Vaikeahan se toki kapula suussa on läähättää. Perään tehtiin viisi liikettä palkatta: kaukot, istuminen, luoksari, seuruu ja nouto. Kaukot 10m matkalta oli aluksi vaikea, mutta nousi ehkä 5-6:lla käskyllä istumaan. Istumiseen tarvitsee vielä avun. Luoksarissa maahan meno valui eikä mennyt ekalla käskyllä maahan. Seuruu hyvä, ehkä vähän turhan tiiviskin ja noudossa tiputti kapulan, kun oli vieressä. Sama setti perään palkaten. Kaukoissa nousi paremmin ja sai siitä palkan, istumisen hiffasi nyt paremmin, luoksari oli parempi, seuruu ok (ja saatiin polkupyörähäiriö. Täti kehui hienoksi ohi mennessään. Koiraa. Ei mua.) ja nouto oli hyvä.

Loppuun vielä testiä ruudusta. Kerran merkkasi sen hyvin katseella ja meni sinne kohtuullisesti. Merkin mukaan ottaminen kuvioihin aiheutti nyt sen, että meneekin vasemman alakulman törpön luo ja ulkopuolelle. Pitää treenata siis suoria menoja ja liikuttelua. Varsin pätevä oli hän.

Papu tuli tekemään spurtteja Remen jälkeen ja tyyppi veti hyvin. Tosin omintakeisella koikkaloikkatyylillä, mutta pallon perään syöksyi hän erittäin hyvin ja kantoi kotiin palkkapallon. Ihana Papu!

Tokoon on tulossa muutoksia ensi vuonna elokuussa ja niitä voi vakoilla täältä: http://rollenneminjamoonanseikkailut.blogspot.fi/2014/07/pipan-luento-ja-yhteenvetoa-uusista.html
Ja sitten ei muuta kuin treenaamaan.

Muuten meillä on ulkoiltu Luukissa, maisteltu vähän kaverin frisbeeta ja rikottu leluja. Ja tietty lotrattu doggie poolilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti