torstai 6. tammikuuta 2011

Jippi-jai-jee-jei-jei!

Tän päivän treeneistä voi taas olla hyvin ylpeä. Papulla oli vauhti päällä ja kova meininki. Irtoamiset onnistuivat hyvin ja herran on muutenkin kovin täsmällinen radalla. Itse pitää vaan muistaa pysyä liikkeessä ja takaaleikkaukset voi kyllä tämän koiran kanssa unohtaa. Ne ei vaan toimi. Tällä hetkellä. Muuten kyllä erittäin positiivinen fiilis ja todellakin tuolla vauhdilla 1:ssä saa tulosta. Eli kisakalenteria sitten vaan katsomaan.

Reiman treenit pääasiassa hyvin. Oppi kahdella toistolla poispäin käännös-leijeröinnin. Huippukoira. Irtoaa siis hyvin. Kontakti sujui melkolailla hyvin. Rupes tosin lintsailemaan, kun jäin taakse eli ei sekoitella näitä treenejä vielä. Vahvistetaan vaan kontaktia, kun oon edellä. Siellähän mun kuitenkin kuuluis ollakin. Tai muuten tän koiran kanssa on sitten game over siltä radalta. Joulupukki on tainnut tuoda molemmille vauhtia ja Reiman kanssa saa kyllä pistää töppöstä toisen eteen ihan todenteolla. Siihen loppui sitten se laiskottelu ja löntystely. :)

Kotona vielä temppuiltiin ja koitetaan ratkaista sitä kadonneen takapään arvoitusta eli kummatkin koirat tajuais, että niillä on takajalat ja niitäkin voi kontrolloida. Hyvälle alulle ollaan tämäkin saatu parissa päivässä, mutta vielä on tavoitteen täyttymiseen pitkä matka edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti