tiistai 25. tammikuuta 2011

Aksaa..

Hermot meinaa mennä tuon touhukkaan tomppelin kanssa. Taas eilen räkytteli menemään kuin viimeistä päivää. Treenattiin hieman okserin-tyyppistä viritelmää ja hyvin alkoi sitä loikkimaan. Näköjään kontaktien suorittamisesta on tullut nyt niin hienoa, että niitäkin yrittää tunkea joka väliin. Pelkkiä keppejä ei meinannut malttaa ollenkaan treenata ja jouduttiinkin sitten hieman keskustelmaan siitä räkytetäänkö vai keskitytäänkö tekemiseen. No keskityttiin sitten tekemään (joskin ei ihan täysin hiljaa). Keppejä hakee ihan kivasti ja niihen sitten näppärästi yhdisti seinää vasten kenollaan olevien pöytien välistä pujottelun ja pöytien jalkojen hyppelyn. On se kummallinen.

Itse treeniradalla oli alkuun hyppy-niisto&sokkari. Tähän jo kirosin, kun edelliset viikon on koitettu Reimaa saada kääntymään kunnolla. Ihan varma oli ettei onnistuisi. Eka kerta menikin huti, mutta toisella jo sitten jarrutteli ja hyppäsi varsin nätisti. (Tosin unohdin sitten sen sokkarin tehdä, kun piti jäädä sitä hyppyä kyyläämään). Seuraavaan väliin sitten ennakoivaa valssia ja omaa liikkumista paremmaksi.

Radalla oli myös välistäveto, missä vähän ihmetytti miksi se treenien vetäjä sitäkin halusi tehtäväksi peruuttamalla ? Eteneminen on niinpäin hitaampaa ja Reimakin reagoi hyvin käden korkeusasemaan.

Puomia treenattiin layeröimällä ja otettiin koira puomilta takaisinpäin ja jaakotuksella esteen yli. Hyvin meni. Kivasti on nyt iskostunut selkäytimeen Reimalle, että puomilta tullaan nenä kohdistuneena maahan ja lätkäistään ne tassut hiekkaan. Eli alkais olla kontaktit kohdillaan. (Katotaan miten ne sitten kisoissa kestää, mikä taas on ihan toinen asia..).

Tyrkkäsyt loppuun ja putkeen lähetyskin meni ihan hyvin. Koira oli kerrassaan loistava, vaikka ohjaaja sekoilikin ja välillä jäi vähän uneksimaan. Tyytyväinen on hän.

1 kommentti: