keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kotitreenejä..

Viikonloppupuoli meni viime viikolla ja perjantaina olinkin sitten aika katkipoikkiväsymys. Tosin syy siihenkin löytyi tällä viikolla, kun tautia sitten pukkaskin päälle ja nyt huudellaan sitten antibiootteja apuun. No täähän ei meidän treenaamista ole kuitenkaan hidastanut. Kotona ollan kuitenkin kaikennäköistä pientä tehty.

Merkkiä on muisteltu targetilla ja Papulla ei suoritustekniikka ole ihan täysin sata varma. Pitää vaan olla tarkkana naksuttelun kanssa, niin se saadaan tääkin ihan vimpan päälle kuntoon. Positiivinen puoli tässä nyt kuitenkin on se, että kun ei tiedä mitä pitäis tehdä niin tarjoaa kuitenkin tekemistä. Ja tässä tapauksessa se tekeminen on sitten tavaroiden nostelua eli se targetti sitten alkoi olemaan suussa. Onneksi tämän herran kanssa tää ei ole niin kovin tarkkaa ja tällaisetkin tarjoamiset voidaan ottaa vain positiivisesti. Superonnistuminen tälle päivälle oli 2 sekunnin kapulan nätisti pito. Tätä on odotettu! Kyllä se vanhuskin aina välillä yllättää.

Reima taas tietää mistä on kyse, joten siinä nyt ei mitään haastetta ollut. Reiman kanssa ollaan työstetty noutoa ja kiva olis, jos päästäis vähän isommille areenoille kuin omaan olohuoneeseen, niin saisi siihenkin sitten vauhtia. Pääasiassa menee ihan hyvin, joskin alkuopetuksesta johtuen jää nyt nostettuaan kapulan töröttämään paikalleen. Tai jos ei ollenkaan tajua hommaa, niin menee sitten kapula suussa maahan. No tekeepähän ainakin jotain. Mutta oikeita toistoja vaan kehiin niin kyllä se siitä.

Eteenmenoja on otettu molempien kanssa ja hyvillä malleilla nekin on. Ulos vaan jos niidenkin kanssa pääsis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti