maanantai 28. helmikuuta 2011

Viikon pläjäykset

Maanantaista taisin jo kirjoitella, joten siihen ei tarvitse varmaankaan palata. Normitreenit silloin ja Reima toimii aina silloin superhyvin kun eniten sen taitoja epäilen. Heh. On se vitsikäs.

Keskiviikkona taidettiin käydä jäällä. Kivaa oli, mutta koirille vähän rankkaa, kun hangessa joutuu loikkimaan. Tässä täytyy vähän varoa Papun selkää, ettei mene liian jumiin juoksentelusta.

Torstaina otettiin Reiman kanssa tuplatreenit, kun pääsimme taas tuuraamaan Niinun tunnille. Hyviä juttuja siellä tehtiin taas. Aloitettiin sivuirtoamisen treeneilulla, joka taas osoittautui Reimalle ihan iisibiisiksi. Hyvin pystyi lähtettämään hyppäämään esteen vaikka alussa olinkin 1-2 metriä Reiman takana ja metrin sivulla. Hyvin hakee esteen, kunhan se on kiertämällä ensin merkattu. Putken ja puomin erottelu oli haastavasti tehty, kun puomi oli putken päiden välissä ja syvemmällä. Siinä sitten aikammamme mentiin putkea putken perään, mutta löytyi se puomikin. Pieni Ärsyttävä Rekku (PÄR) teki myös täydelliset kontaktit tällä kertaa treeneissä. Ihan kuin niissä ei olis ikinä mikään vialla ollutkaan. Pysähtyi aina kuin seinään.

Pöydän treenaaminen on hieman unohtunut ja Reimalle se onkin vähän haastavaa, kun pitäisi malttaa odottaa. Tätä pitää muistaa treenata lisää. Muuten ei mitään ongelmia putken suiden ohi kulkemisissa ja muutenkin varsin reipas oli.

Toinen treeni oli backlappia, jossa sitten ohjaaja haki ajoitus tovin jos toisenkin. Toiseen suuntaan sujui luonnollisesti paremmin kuin toiseen. Muistetaan vaan pitää se käsi vaakatasossa eikä huidota kattoon. Vinkupallolle jouduttiin tässä kohtaa sanomaan heippa, kun se meni kahtia.

Illan treeneissä otettiin hiki pintaan juoksemalla puomin suorittamiseen vauhtia. Kerran saatiin Reima siinä mokamaan ja päästiin torumaan. Muuten taas toimi kuin junan vessa. Papun kanssa tehtiin pientä hyppysarjaa ja korjattiin banzai-loikkaa. Hyvin haki oikeat askelvälit. On se kyllä kumma koira, kun taas oli ihan erilainen kuin kisoissa. Kai se kisahälinä vaan sitten tekee siitä epävarman. Pitää sitten varmaan ottaa Papua enemmän turistiksi kisoihin, jotta tottuu siihen.

Perjantaina rekut sai levätä, kun olin kouluttelemassa hallilla koko illan. Varpaat oli aika kalikat, kun sieltä vihdoin kotiin pääsin. Taidettiin illalla kuitenkin vielä vähän saavitella koirien kanssa. Näköjään ollaan tehty aika paljon noutoa, kun molemmat tarjoaa kipon suuhun ottamista sen sijaan, että tunkis sinne saaviin jalkojaan. Hupsuja!

Sunnuntaina ulkoiltiin Hanhilahdessa ja Reima melusi sydämensä kyllyydestä. Onneksi keskittyi sentään välillä lumen kaivamiseen ja keppien pilkkomiseen. Papu laski mäkeä ja kaivoi kuoppaa Kiinaan. Kuvia tästä tulee heti, kun kamera saadaan tyhjennettyä.

Illalla vielä Lauttasaaren koirakerhon vuosikokoukseen, jossa valittiin taas jatkamaan hallituspestiä. Illan iloisin yllätys tuli vuoden koirakilpailuissa: Reima tuli vuoden tokokoirakilpailussa 2.sijalle ja kotiin saatiin kantaa vuoden tokotulokas pysti! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti