tiistai 3. heinäkuuta 2012

Tiistain treenit!

Ei pitänyt tänään kovasti juosta treeneissä, mutta juoksinpas sitten kuitenkin. Reisi on edelleen ihan pökkelö ja jouduttiin sitten vähän mukauttamaan ohjaamistakin sitten siihen. Ihan hyvin Reima irtoili ja vauhti oli reipas. Treenilistalle poispäinkäännökset kepeille. Siihen ei lähtenyt millään, tai jos lähti kääntyi ekasta välistä väärään suuntaan. Kaisa ehdotti tähän jeesiksi verkkoja, joita varmaan kokeillaan. Tosin jännittää, mitä tuo niistä tuumaa, kun ei koskaan niiden avustuksella ole keppejä tehnyt.

Keinu oli hyvä kuminauhavirityksin. Nopeutunut paljon ja tulee nyt hyvin päähän asti. Toistot ei vielä riitä mihinkään, joten niitä sitten on luvassa lisää, kun loma alkaa ensi viikolla. Siivekkeen ympärimenoa pitää myös vahvistaa ja muistaa jeesata omalla kädellä. Hyvin meni ja aikaakin taisi kulua ihan kiitettävästi.

Siitä suunnattiin sitten vielä tokoilemaan ja Papukin pääsi tekemään. Voi sitä innon määrää. Ei meinannut tulla paikkamakuista mitään, kun ei oikein kestänyt apparia palkkaamassa. Mutta ei haittaa. Papun kanssa ei oo pipo niin kireällä. Noutoa otettiin muutama kerta ja hyvin alkaa tarjoamaan kapulan nostoa. Pääasia oli, että häntä heiluu koko ajan ja niin se tekikin. Reiman kanssa otettiin muutama paikkamakuu alkuun. Jättäessä oli levoton, mutta siihenkin saatiin puututtua palkkauksella ja rauhoittui siihen. Reimalle myös muutama nouto, jota lähti tekemään innolla. Viimeisellä annoin tuoda viereen asti ja toikin pureskelematta. Toimii siis tämäkin!
Seisomista vahvistettiin heittämällä lelu eteen ja taas apparikin palkkasi, kun liikuin. Tällä saatiin häntä pysymään ylhäällä. Loppuun vielä liikkeiden välejä, ja saatiin sitäkin toimimaan. sama pätee myös kehään menoon. Hyvä siitä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti