maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tokooooo-oo-oo-oo

Maanantaitreenit Annan ja Martan kanssa. No vähän varastettiin ja oltiin paikalla ajoissa ja ehdittiin tehdä jo eka setti. Tehtiin noutoa, joka menikin sitten ihan mallikkaasti ja pureskelu oli unohtunut johonkin. Kova kiire oli kapulaa tuoda ja hyvin se sitten muutaman kerran tuotiin luvan kanssa viereenkin. Hienoa!
Jäämissä treenittiin paikkaa etupalkalla ja edelleen häntä laskee, kun menen taakse, mutta ei sentään ihan toivottomaksi mene. Maahanmeno on kaikessa hässäkässä unohtunut, mutta onhan meillä tässä aikaa treeniä se kuntoon.
Luoksari toimi ja hienot stopit tuli ja asentokin pysyi. Jes.
Hetken lepo Martan treenivuorolla ja sitten jatkettiin paikkamakuulla ja kaukoilla. Pm jo sinnepäin, mutta vielä pitää vahvistaa jättötilannetta. Apparista on kyllä suuri apu tässä. Ei kuitenkaan kertaakaan ääntä. Oikea korva tärisi vähän. 
Kaukot tehtiin ensin asennonvaihdosta palkaten ja toisella kertaa viiveellä. Molemmat olivat hienot. Nousi hyvin ja malttoi ollakin.

Hyvällä mallilla siis homma tällä hetkellä ja lisää rutiinia vaan tekemiseen.

Ja pieni lisäys, ettei kaikki olis vaan hyvää ja hienoa: Nyt toi Rekku linkkaa. Mitään ei näy päälläpäin, joten katellaas tätä sitten uudemman kerran aamulla. Pöh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti