tiistai 29. maaliskuuta 2011

Hesarista napsittua..

ja hieman muunneltua:


"Urheilun taitolajeissa on kaksi menestystaktiikkaa: voi tehdä virheittä sen, minkä varmasti osaa, tai ottaa riskin ja yrittää loisteliasta liikeosaa. Viimeksi mainittu voi johtaa joko voittoon tai tulosten hännille. Ensin mainitulla taktiikalla saattaa päästä ainakin pisteille. Epäonnistumisen pelko vie mahdollisuuden loistokkuuteen.


Ihmisellä voi olla ylitiukka näkemys harrastamisen/kilpailemisen/elämänsä laadusta. Se saatetaan nähdä projektina, jossa ei ole tilaa sattumille, saati epäonnistumisille. Tuo näkemys kutistaa elämän. Kun ei uskalla, ei tee virheitäkään.


Mikään ei ole niin vapauttavaa kuin nauru omille virheille tai noloille tilanteille. Naurun ja armollisuuden täytyy olla sukulaisia. Elämään kuuluvat virheet ja kompastelu. Hyvään elämään kuuluu myös selviytyminen ja uusi yritys. Se uusi yritys voi tuottaa jotain loistavaa. Rohkeus yrittää tarvitsee sallivuutta. Se on parempi kannustin kuin pelko. "


Tämän kuin muistaisi!


Tätä kautta kuitenkin suuret kiitokset meidän mahtavalle treenijengille: Liisa & Topi, Heidi & piskit sekä meitä treenanneet Hanna, Heidi, Tina ja muutama muukin! Teidän kanssa uskaltaa yrittää, nauraa itselleen, mokata, masentua ja nousta yrittämään uudelleen!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vain teillekin,eihän me kukaan saavutettaisi mitään jos ei kaverit olisi kannustamassa ja neuvomassa. Itse ei aina huomaa virheitä joita tulee tehtyä :-))). Ja naurua piisaa jatkossakin kuten myös mokailuja mutta sitten vain tsempataan toisiamme!!

    VastaaPoista
  2. MIljoonat kiitokset myös täältä suunnalta ensiluokkaiselle treeniseuralle, jonka seurassa uskaltaa epäonnistua, näyttää malliesimerkkiä mopo-ohjauksesta ja vielä nauraa vedet silmissä kaikenmaailman kohellukselle ;)

    VastaaPoista