lauantai 11. elokuuta 2012

A key factor is to do training that is fun.

Kesä on treenattu ja nyt korjaillaan sen tuomaa satoa. Tokokehään siis testamaan osaamista. Hyvinkäällä tuomarina tänään Marita Packalen ja tälläistä tulosta tuli:

Paikkamakuu: Taisi minun jännitys näkyä Reimalle, koska huuto alkoi aikalailla heti. Treeneissä on nyt ollut hiljaa, kun on saanut apparilta palkkaa, mutta eipä ollut tänään. Hienosti kuitenkin odotteli tuomarin ja liikkurin alkulätinät ja hihnan irroituksenkin. Huuto kuului kivasti piiloon. Muutamaan kertaan se taukosi ja sitten taas alkoi uudelleen. Oikein kiva. Täytyy keksiä tähän pientää viritystä treeniin, kun apparia ei kuitenkaan joka kerta saada paikalle. Anna kertoi myös suorituksen jälkeen, että Reima oli myös kerinnyt tsekata paikkamakuun ajan, että pallit on paikallaan ja vähän kai niitä putsannutkin. Takaisin tullessa oli kuitenkin hyvin hienosti paikallaan. Kaikesta huolimatta 8.

Liikkeet tehtiin sekoitetussa järjestyksessä ja ne aloitettiin
Luoksetulolla: Taas jäi kiljumaan. Hiljeni kuitenkin. Tuli lujaa ja pysähtyi näyttävästi. Loppu myös lujaa ja hyvä pa. 10.

Siitä lähdettiin sitten seuraamaan ja alku meni kuin sunnuntaikävelyllä. Onneksi kaavio oli lyhyt ja nopeasti tuli juoksuosuus, missä pääsin käskyttämään. Haahuili vieläkin vähän, mutta pysähdyksen jälkeen tulikin ihan hyvä kontakti ja meininki. 9.

Tämän jälkeen tuli hyppy. Hyvin malttoi odottaa. Irtosi kivasti ja kääntyi vasemmalle (jes!). Istuminen nopea ja nätisti tuli takaisin pa:han. 10.

Sitten liikkeestä seisominen. Kohtuullinen valmisteleva osuus ja pysähtyi hyvin. Poispäin meno oli ok, mutta ei kestänyt enää taaksepalaamista. 8.

Heti perään liikkeestä maahanmeno. Suoraan kohti toimitsijatelttaa. Hyvin lähti mukaan ja meni maahan. Itseältä tuli aika kova käsky, mutta hyvä oli. Kesti tässä taaksemenon.10.

Siitä jatkettiin kaukoihin. Jotain taisi tässä mölistä välillä, mutta onneksi liikkurilla meni hetki, kun haki näyttöhyrrää, joten ehdin kuitenkin vähän kehua ja rauhoitella. Eka vaihto hyvä, samoin toinen, kolmannella ei sitten noussutkaan ekalla istumaan, mutta toisella onneksi tuli. Ja vielä maahan hyvin. Kaksoiskäskystä vähennys. 8.

Viimeisenä nouto. Hyvin kesti liikkurin kapulan tuonnin eikä siitä intoillut. Rivakka heitto ja koira käskyllä lujaa perään. Takaisinkin tuli hyvää vauhtia, mutta jostain syystä päätti tulla sitten eteen. ja jäädä siihen puolen metrin päähän. Tiputti kapulan, tosin nosti sen uudestaan heti. Ei näyttänyt siltä, että olisi tulosa viereen, joten otin sen sitten Reimalta pois ja tuli siitä sitten viereen. Huh. Joku aivopieru siis, mutta otamme tämän treenin alle nyt. 6.

Kokonaisvaikutelma: 9.

Yhteensä siis 173/200p, 1-tulos ja oikeudet voittajaan.

Lisää treeniä vaan ja hyvä tulee. Olen tyytyväinen liikkeiden väleihin, joissa oli hiljaa ja nätisti. Kehään mentäessä meinasi bongata ja käydä koeponnistamassa esteen, mutta tuli karjaisusta takaisin. Onhan se toki hyvä, että agikoiralla on vetoa esteisiin. Mutta meillä oli siis kivaa kehässä ja Reimalla häntä heilui. Se on pääasia ja kuitenkin yritystä riitti. Jatketaan siis samalla linjalla, että treeneissä pitää olla kivaa. Vielä, kun mä saisin itseni rentoutumaan jo paikkamakuissa. 

Lisäys vielä: ota eväät itelles mukaan. Päivästä tulee kuitenkin pitkä ja olotilaa on nyt sitten aika pitkään korjattu kotona.

2 kommenttia:

  1. Onnea Voittajaluokkaan noususta!! Huimaa työtä olette tehneet ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Harjoitukset jatkuu..

    VastaaPoista