lauantai 25. elokuuta 2012

...you don't have to be perfect to be pretty

Tällä viikolla on treenailtu Papun kanssa tottista ja esteitä. Mikä into olikaan päällä ja tsäpäkästi mentiin ja tehtiin. Höpsö pieni koira!

Torstaina tehtiin Niinulla agilityä Reiman kanssa ja välillä mentiin aikamoista kyytiä ja kepit löytyivät varsin pätevästi vaikka takaaleikkaus niille tehtiinkin. Hyvä fiilis jäi, vaikka alussa oli taas hyppy aivan kateissa.

Perjantaina Reima koitti syödä jotain ällömöllöä kadun varresta ja kotona sitten pistettiin mahaan menemään parsat ja suolapallot. Toistaiseksi kaikki kunnossa, vaikka emäntä vähän hysteerinen ehkä onkin koiran tarkkailussa.

Lauantaina piipahdettiin Terrierissä, tai ei se mikään piipahdus ollut vaan lähemmäs neljä tuntia siinä meni, kun tuomaritäti oli niin perusteellinen. Tuomarina Hannie Warendorf, Hollannista. Pitkän pähkäilyn jälkeen paperissa luki näin:"5 years. Very good size ans proportions. Very good head, ears and eyes. Good shoulder, bit straight upper arm. Very good hind quarters. Good depth of chest. Easy to span. Strong loin, good tailset amd tail. Very happy mover. Would prefer more densed coat but quality feels good. Nice colors, Very nice presentation." ERI.
No turkki oli nyt aika lyhyessä mallissa, joten sitä olisi voinut olla enemmän, mutta on se oikea ajoitus vaan niin vaikeaa. Erittäin tyytyväinen olen siihen, että Reima jaksoi hienosti olla koko pitkän ajan ja häntä oli sopivasti pystyssä. Vähän lussukka se oli, mutta kivasti liikkui ja koitti ryövätä tuomarilta vinkulelunkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti