perjantai 10. elokuuta 2012

Growing old is mandatory, growing up is optional.

Eli hyvää viidettä syntymäpäivää Reima!

Saattaa olla, että tuo koiruus saa lisää vuosia, mutta aikuistumista ei ole näkyvissä. Edelleen joka paikkaan mennään juosten ja yleensä metelin kanssa. Reimalle taisi joku myös asentaa superduracellit, kun ei siitä veto lopu. Ei edes koko päivän tokotreenien jälkeen. Aina valmis pieni rekkunen!
Tässä päivänsankari oikealla ja katse tiukasti jo "kakussa". Pitihän Papunkin toki myös saada oma hippasen pienempi kakkunsa. Dentasticksit toimivat hienosti "kynttilöinä".
Synttäripäivä vietettiin agilityn merkeissä Niinun ohjauksessa. Alku olikin aikamoista mukellusta, kun sankari unohti katsella matkalla olevia rimoja ja hyppäsi puolittaisesti ja jalat oli sitten ihan solmussa riman kanssa. Aikamoinen lomalta paluu. Ihan kuin ei oltaisi koskaan aikaisemmin radalla oltukaan. Alku saatiin korjattua ja sitten takuttiin välistä vedon kanssa, koska ponnistuspaikka tuotti Reimalle teknisesti vaikeuksia ja toistuvasti siitä johtuen sitten laskeutui minun väärälle puolelle. (No joo, oli siellä myös minultakin pikkusievää ohjausta, jolla ei sitten lähtenyt takaakiertoon ollenkaan). Annan peloittelema 6-kohta meni sujuvasti ja stopit löytyivät A:n alastulolta. Seuraavaksi edessä persjättöhässäkät, joista ensimmäinen saatiin jo toisella toistolla sujumaan ja toinenkin (jossa suora putki meni puomin ali ja itse piti ehtiä sinne toiselle puolelle se pj tekemään kiertämällä puolikas puomi) muutaman oton jälkeen. Hyvin tuo irtoaa, jos pistää tarpeeksi force ohjauksiin. Ihan turhaan vaan tulee varmisteltua. Onnistuineita pätkiä siellä kuitenkin oli ja eihän tästä voi muuta kuin jatkaa!

Tänään käytiin vielä aamusta tekemässä hieman treeniä viikonlopun koitoksia silmällä pitäen.
  • Muutamat kontakti --> toimivat hyvin ja joka kerta
  • Keinu --> namit päässä toimii ja tulee hyvällä vauhdilla
  • Toko hyppy --> irtoamista ja vasemmalle kääntymistä. Hyviä toistoja saatiin tähänkin. Toivottavasti mielikuva liikkeestä alkaisi nyt juurtua sinne selkärankaan.
  • Papukin aksaili ja etu palkalla tuli hyvä vauhti ja irtoili kivasti. Leijeröintikin onnistui. On se hauska!

Tässä meidän uudet testikohteet. Kuvasta puuttuu normaali vihreä pieni cuz. Liila kesti Reiman käsittelyssä ehkä n. 7 minuuttia ja sitten oli vinku irroitettu. Muuten on vielä kuitenkin toimiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti