tiistai 7. toukokuuta 2013

Toipilas ja tokoa

Papu oli tänään useammassa operaatiossa: nenästä napsaistiin pois syylä, takatassusta luomi ja samaan syssyyn putsattiin hampaatkin. Virkeästi potilas lähti omaan kotiin ihan omin jaloin ja oksensi mennessään eläinlääkärin oven ulkopuolelle kuin kiitokseksi. Lopppäivän se onkin sitten tuossa uinunut ja uikuttanut. Onhan se, kun kuuppa on sekaisin eikä ruokaakaan ole saanut oikeastaan. Meillä siis seikkailee avaruuskoira täällä seuraavat 10 päivää.

No Reiman kanssa päästiin sitten kaksin lenkille, kun Papusta ei ollut lenkkiseuraksi. Tästä nautittiin treenien muodossa. Ekaan settiin palkkaamattomuustreenit ja pienellä ininällä saatiin tehtyä kolme liikettä peräkkäin. Varsin pätevä. Paikkamakuuta otettiin tottakai ja ihan hyvin keskittyy ja on ainakin rauhallisesti ja hiljaa. Palkka tosin on lähellä, mutta olkoon. Sitä jäin pohtimaan, että mites nyt, kun taas kuumemmat kelit alkaa, että miten pitäis toimia sen pään maahan vaatimisen kanssa. Ei ehkä ihan reilua vaatia sulkemaan suutaan, jos on kamalan kuuma. 

Sitten me kokeiltiin luoksari. Hyvin toimi, mutta stoppi ei toimi käskyllä. Tosin eipä sitä sillä olekaan treenattu. Käsimerkillä on hieno. Jatkettiin samaan sarjaa eli kaukot. Pientä ongelmaa istumisen suunnan kanssa, mutta vaihdot tuli tänään hyvin. Ainoa mitä ei tehty oli maahan hissinä, koska unohdin. Niitä teki eilen kotona kuitenkin hyvin.

Toinen setti otettiin reilu kilsa myöhemmin ja pelkkiä paikkamakuita, kun hoksasin matkalla, että munhan pitää treenata se tajuamaan, että palkka jää jo ennen liikettä kauemmas. No ei siinä mitään. Hyvin luopuu siitä ja suorittaa. Yhden kerran koitti varastaa palkalle ja nousi pystyyn. Muuten tarjoaa kivasti rauhassa olemista ja katsetta palkkaan. Katsetta joutuu vähän odottamaan, mutta kyllä se sieltä. Ylpeänä sitten Reiman kantoi palloa pari kilsaa kotiin asti. Oli niin hienoa. 

Kotona tehtiin vielä ruuan kanssa pm. Vaikkei pää ehkä meekään ihan salamana maahan, niin kuolaa tulee hyvin. Ei kai se haittaa, jos kokeessa kentälle jää lammikko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti