sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tuskastuttaa

Taas. Agilityssä tällä viikolla hyppy taas oli mitä oli, mutta saatiin keskittymään ja tekemään kunnolla, kun korotettiin 30 cm. Kiltti koira myös lähti sen verran hyvin ohjaajan kuvioihin, että ponnasi suoraan siivekettä päin. Ei hyvä. Taidettiin päästä ilman sen suurempi vaurioita kuitenkin tästä. Hyvää vauhtia Reima eteni, joten siitä ei mitään valittamista.

Tokoa on tehty kotona ja ulkona. Työn alla palkkaus ja paikkamakuu. Kotona hakee hyvin pään paikan ja katseen eteen. Ulkona olikin vaikeampaa. Ei mennyt pää maahan ja piti haistella ilmaa. Piti siis helpottaa ja heti katseesta vapauttaa, jotta sais jossain vaiheessa sen päänkin maahan. Seuraaminen oli hyvä ja säpäkkä. Seisominen ja maahan meno ok. Seisomisen ilmeestä en tykkää, mutta pitää vaan vahvistaa lisää. Luoksari kiva.

Mutta huh. Taas mää epäilen sitä paikkamakuun korjausta. Miksei se voi vaan muutamalla toistolla korjaantua vaan siihen tarvitaan niitä joku miljoona. Tai ainakin 10 000 tuhatta. Huh. Kiirettä tulee siis pitämään.

Perjantaina käytiin näyttämässä Papun kuonoa, johon on ilmestynyt nypy. Oikea termi lienee syylä. Nyt aika varattu tiistaille syylän ja tassun luomen poistoon sekä hampaiden putsaukseen. Siitä lisää tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti