sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Every failure brings with it the seed of an equivalent success.

Viikonlopun palautetilaisuudet takana ja elämä edessä.

Ensin palautetta saatiin Liedossa:

1.Rata: Taidettiin päästä melkein loppuun asti, mutta kovasti tuli kyllä haukkua kontakteilla. Puomille taisi sitten täysin tössätä. Reima kantoon ja pois radalta.

2.Rata: Rimat 35:ssä jäisen kylmässä hallissa ja aika karsealta meno näytti. Tokalta esteeltä rima alas. Keinulla hau hau ja A:lta loikalla --> syliin ja pois.

3.Rata: Paljon putkiansoja. Kontaktit ok ja jopa puomilla pysähtyi kuuntelemaan käskytystä ja käveli tyynesti 2o-2o:iin. Ennen keppejä kuitenkin otettiin härdelli, jossa oli jotain vialla tai samassa rytäkässä tuli rima alas, joten 5 vp saatiin siitä. Kontakteista olen kuitenkin tyytyväinen.

Itkuhan toki tuli noiden ensimmäisten ratojen jälkeen, mutta jotain taas tästäkin opittiin. Lähinnä se, että kyllä tuo tietää milloin ei ole ja on mahis palkkaan, koska työkaluvyön merkitys oli viimeiselle radalle aikamoinen.

Sitten otettiin palautetta Porvoossa.

1.Rata: nättiä ohjausta, ja hyvää työskentelyä koiralta. Hienot kontaktit kaikilta esteiltä ja sitten jätän ohjaamatta 2.vikan esteen, kun olen niin onneissani puomin kontaktista kuten myös yleisökin. Siitä sitten 5 vp ja nilkan nyrjähdys. Toiselle sijalle kuitenkin tämää riitti.

2.Rata: Taisin taas unohtaa sen koiran ja rima tuli alas. Puomi meni vielä hienosti, tosin muutaman haukun kanssa, mutta A:ta ei sitten enää Reima kestänyt ja tuli haukku-loikalla pois. Syliin ja kiitos. Olisi se ollut siinä hilkulla, että osuiko, mutta ei todellakaan ollut sellainen mitä treeneissä vaaditaan. Hyvä mieli jäi kuitenkin tästä, kun pysyin tiukkana.

Vielä parempi mieli tuli, ,kun Erja ja Tabe tekivät nollan! Niin hienoa menoa!

Jatkossa pitää itse treenata:
  • kontaktien palkkaus satunnaisemmaksi
  • peräpään treeniä koiralle
  • treeniä ilman työkaluvyötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti