sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

A vacation is having nothing to do and all day to do it in

Eli pääsiäisviikolla lomailtiin. Sekä koirat, että ihmiset. Ihmiset Espanjassa ja koirat makkaraleirillä. Onneksi kuitenkaan makkaroina ei tultu takaisin.
Pojat olivat hyvässä hoidossa vanhemmillani ja pääsivät pitkille lenkeille, peuhaamaan pihamaalla ja avaamaan grillikaudenkin. Papun aamutoimiin kuuluu lehden hakeminen postilaatikosa. (Tosin lähinnä seurana, kun eihän se edes ylettyisi sinne laatikkoon eikä tykkää kantaa juttuja muutenkaan). Papu oli myös kehittänyt itselleen uuden rutiinin ja 21.30 parkkeerataan pesuhuoneen eteen merkiksi siitä, että on aika mennä saunaan. Kyllä tuo näyttää hyvin tuntevan ainakin aamu- ja iltaruoka-ajat sekä sauna-ajan.

Lomalta palattiin rutiineihin ja torstaina treenattiin taas Niinun opissa. Ja voihan röhnä! Reimalta oli kadonnut hyppy jonnekin. Aivan kamalan näköistä räpiköintiä, ponnistuspaikan hakua ja askeleiden mallaamista. Kauhean vaikealta näytti ja lopulta jätettiin rimat pois ja keskityttiin ohjauksen treenaamiseen. Alkukiemurat menivät kerrasta läpi. Keinulla räkytti, joten sitä pitää treenata lisää. Hyvin osasin kyllä rytmittää ja ilman rimoja Reimakin eteni hyvin. Seuraava haaste oli saada takaaleikkaus toimimaan ja siinä olin useasti hieman hätäinen, eikä Reima lukinnut estettä. Kun se saatiin toimimaan oli edessä luukutus pituus-pussi-(persjättö)-kepit.Homma ok, kunhan sen aiemman takaaleikkauksen sai toimimaan. Ja ei muuta kuin hanaa, niin ei tehnyt tiukkaakaan. (Paitsi, että vähän teki, kun mulle alkoi flussa pukata tosi pahasti päälle).

Loppuviikko on mennyt potiessa sitten sitä flunssaa. Rekuille on kehitelty sisähommia ja lenkit ovat olleet aika nopeahkoja. Katotaan mitä ilmapalloja meillä on ensi viikolla treeneissä, kun energiaa on vähän kertynyt. Toivottavasti ne olis loppuviikkoon mennessä tuhottu ja päästäisiin loppuviikon tulikokeisiin ihan normienergioilla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti