sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kataisten koulutuksessa

Kamat kasaan ja Ojankoon. Kouluttajana tarkemmin Sanna Katainen ja oikein positiivinen asenne oli hänellä. Jos Teemu sertifioi meidät takaaleikkaajiksi, niin tänään oli sitten persjättöjen sertifiointien vuoro. Koiraa jätettiin pujottelemaan ja itse sitten siitä eteenpäin pituuden taakse ottamaan vastaan ja heittämään takaakiertoon, mihin perään toinen persjättö, jotta seuraava este ja putki löytyivät. Aikamoista liikkuvuutta rintarankaan siis. Siitä ku selvittiin jatkettiin takaa kierto-valssilla takaakierto-persjättöön ja kaupan päälle takaaleikkaus renkaalle. 

Päivän ahaa elämys oli se, että eipä näitä leikkauksia ja jättöjä ole tullut tehtyä muurille, pituudelle, okserille ja renkaalle. Oho. No onneksi ei näytä suurempaa ongelmaa olevan, mutta listalle nämä asiat nyt kuitenkin tulevat.
Vauhti oli taas jossain aivan kadoksissa ja ekat ulkotreenit vetivät muutenkin koiran ilmeisesti aika hyydyksiin. Pöh. Fyssariaikaa vaan varaamaan, jotta saadaan selville onko Reimalla paikat jumissa. Tosin nyt saa muutenkin olla tässä torstaille asti aika rauhakseen.

Kiva koulutus oli ja aurinko paistoi, jopa siihen malliin, että otsa punertaa nyt. Ihan kiva kesäkauden avaus on ollut tällä viikolla.

Niin, treeneissä huomasin, että lelusta oli taas hävinnyt yksi palanen, joten Reima sai kotona nautittavakseen suolapallon. No tämän päiväisen lelun palasta ei tullut paluupostissa, mutta sen sijaan torstaina syöty lelun palanen tuli nyt ulos. Huh. Olisko ollut sitten se, mikä on hidastanut tällä viikolla menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti