sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

The surest way not to fail is to determine to succeed.

Ja niin me tehtiin tänään. Mä päätin olla huolestumatta haasteista ja mennä reippaalla mielellä ja niin teki Reimakin.Tänään siis aamusta nokka kohti hyvinkäätä ja vuoden ekoja tokokisoja.Haussa oli viimeinen alo1. Jossain vaiheessa kentän laidalla oli ystävällinen ohikulkija haukuttamassa omaa koiraansa ja leikkimässä erinäisiä keppileikkejä, mutta katosivat sitten jonnekin ennen kuin päästiin kehään. Tai ainakin menivät pois minun mielestä. Toinen pieni kauhistus oli seuraamiset, jotka menivät moneen kertaa ohi hypystä (joka tietysti on Reiman mielestä yksi maailman parhaista jutuista). No rohkea rokan syö ja eikun suorittamaan:

Luoksepäästävyys: 10. Jotain siinä ensin älämölöi, mutta keskittyi, kun tuomari tuli meidän kohdalle. Oli paikallaan hienosti istumassa.

Paikkamakuu: 10. Älämölöi ennen tätäkin, mutta kun ruvettiin tekemään, niin taas terävöityi. Hyvin maahan, mutta jättäessä ei kyllä laittanut päätä maahan, mikä on treenikuvio. Oli hieman rauhaton, eli peppu vähän nyki välillä ja pääkin pyöri, mutta pysyi hiljaa paikallaan. Vieressä oleva perro kävi välillä seisomassa, istumassa, maassa ja istumassa, mutta ei ottanut siitä onneksi milläänlailla häiriötä.

Seuruu hihnassa: 9. Jossain kohti ehkä hintsusti jäi tai perusasento oli hidas. Hyvät käännökset ja hyvä kontakti lähes koko ajan.

Seuruu vapaana: 9,5. Mentiin sen hypyn vierestä, mutta en onneksi muistanut pelätä koko asiaa. Hienosti piti paikan ja teki terävät käännökset. Viimeinen perusasento hippasen hidas.

Maahanmeno: 7. Kokeen ainoa stiplu. Valmisteleva osuus vähän haahuilevaa ja ekalla käskyllä jäi seisomaan. Toinen käsky ja pieni kurkkaus ja meni maahan.

Luoksetulo: 10. Ei tarvi selittää.

Seisominen: 9. Tais hiippailla askeleen tai kaksi käskyn jälkeen.

Hyppy: 9. Ennen alkua kävi tsekkaamassa kehäsihteerien tarvikelootat, mutta siitä sitten jatkettiin. Jätin kunnolla väliä esteeseen. Lähti rivakasti hyppyyn ja tais tulla joku innostusmurahdus. Seisoi hyvin ja istuikin nätisti.

Kokonaisvaikutus: 10. Erityiskehut hienoista seuraamisista, jossa piti paikkansa hienosti. Seuruu myös sopivan tiivistä, vaikka kyseessä pikkukoira. Erityisen hieno suoritus tämän rotuiselta.

Yhteensä pisteitä 186/200p. Kaupan päälle Kp sekä TK1. Sijoituksena 3.sija/23.

Mahtava meininki. Tästä jatketaan avoimeen luokkaan. Osasin olla kohtuu rento kokeessa ja virittelemään Reiman hyvin, joten kaikki meni nappiin tänään. Jei!

3 kommenttia:

  1. Onnea teille täälläkin! Hieno lukea nuo kommentisi ja näyttää että olet oikeesti saanut itsesi kasaan ja pysymään rentona!! =) Loistavaa.. Oli hieno tuo: erityisen hieno suoritus tämän rotuiselta!!
    Tsemppiä seuraaviin koetuksiin!

    VastaaPoista
  2. Vaude, hyvä te!! Te pidätte russeleiden mainetta yllä!! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Ja ei muuta ku täyttä höyryä eteenpäin!

    VastaaPoista